Våren närmar sig

Visst är det roligt , Man ställer av bilen i slutet av oktober och tycker att man har ju ett helt ”halvår” på sig att få i ordning bilen så varför stressa? -Jag ska ju bara renovera motorn? Sen en dag inser man att det töar ute! VAFAN DET ÄR VÅR! Jag måste fixa bilen!

Först i år av oss i garaget att lyfta ur motorn Var Jonas med sin 300zx och ändå är det han som ska göra det minst omfattande motorarbetet? … Börjar känna mig stressad med Buicken …

Fick även celebert besök i garaget av Grundarna av Sundsvallsgatbilar.se, Brudarna Emeline Och Eleine, Som gjorde ett tappert försök att bemästra Guitar Hero på svårhetsgraden EASY men jag hörde mer svordomar än musik från soffan konstigt nog…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *