Ungdomssynder – The Firebird incident

Det var den 22Maj  2009 Krister hade precis köpt sin Firebird Esprit -74, Det var fint väder och Birstaträff, Under en transportsträcka mellan träffplatserna blir en polare stoppad av en Civil polis ”RKY527 svart saab 9-3” och får därefer vårdslöshet i trafik för en skitgrej. Efter detta följer polisbilen med oss till träffområdet där de ställer sig på avstånd och filmar , Jag blir lite upprörd, Dels över den fåniga nyskrivna boten samt att dom stoppat vår verksamhet genom att sitta och filma oss , Riktiga glädjedödare men andra ord, Jag utbrister till Min polare Krister ”-Hurru får jag ta firebirden och ge snutjävlarna nått riktigt att filma?” Till min stora förvåning och missnöje kastar han nycklarna på mig .. Ännu en gång har min stora mun dragit ner mig i skiten … Sagt och gjort .. Firebirdens första burn i kompisgängets ägo var ”runt” en civilsnut som filmade oss, Inget rättsligt efterspel blev det heller =)

Polisen syns inte så bra på filmen men tro mig dom var där =)

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *